Over Nele


“Nog voor je je hele uitleg kan doen, begrijpt en voelt ze al helemaal wat je wilt.” (Kathleen Weuts, Lou’k up)

Alles wat je beleeft, echt élk verhaal, is nieuws of een kapstok om je boodschap aan op te hangen.

Ik vertaal deze boodschap in teksten en beelden om te delen. Hierbij vertrouw ik sterk op mijn buikgevoel en mijn kracht om verhalen eerst te begrijpen en vervolgens in te korten tot de essentie. Eenvoudig en duidelijk.

Als freelancer werk ik onafhankelijk, maar ik kan mijn job pas goed uitvoeren wanneer ik connectie maak met jou en je organisatie. Je kan je dus verwachten aan open en eerlijke gesprekken. Diepgaande connectie en communicatie werkt immers in twee richtingen.


Kernwaarden


De motor van LeloDesigns draait op deze 5 persoonlijke waarden. Zij bepalen mijn kracht en mijn ritme.

Echtheid
95%
Connectie
90%
Communicatie
95%
Intuïtie
85%
Vrijheid
90%


Opdrachten


Met Lelo Designs haal je een vormgever, copywriter en fotograaf in huis. Laat me jouw verhaal vertellen in woord en beeld.

Logo + Huisstijl

De kleuren en lettertypes van je logo vormen de rode draad in je communicatie. Jouw huisstijl steekt je boodschap in een herkenbaar jasje.

Tekst + Uitleg

We consumeren woorden aan een krankzinnig tempo.”Schrijven is schrappen” geldt nu meer dan ooit, zowel digitaal als op papier.

Vormgeving 

Communiceer je op papier of digitaal? Elk medium vraagt een andere aanpak, maar visuele impact blijft belangrijk omdat een beeld langer blijft plakken.

Fotografie

Fotografie vult mijn liefde voor het geschreven woord aan, want een foto spreekt haar eigen taal. En het leukste beeld ontstaat vaak vanuit een onverwachte hoek.